Shitese

Punajuaj
  • Post Date: January 5, 2022
  • Apply Before: May 6, 2022
  • Applications 0
  • Views 3
Job Overview

Per ambjentet e reja dhe zgjerimin e aktivitetit, shoqeria Winactive sh.p.k kerkon te punesoje dy shitese. Ofrojme nje ambjent te mire pune me mundesi rritje ne kompanine tone. Paga dhe kushtet e punes jane te kenaqshme. Kerkojme angazhim serioz dhe korrekt per detyrat dhe pergjegjesite e caktuara.

Detyrat

– Realizimi i shitjeve duke reklamuar vecorite e artikujve sipas informacionit te marre ne trajnim.
– Prerja e kuponave ose faturave tatimore ne varesi te kerkesave te klientit.
– Sistemimi i artikujve dhe rregullimi i magazines.
– Inventarizimi i mallit sipas kerkeses nga eproret.
– Mbyllja e kases dhe raportimi i sakte i xhiros ditore.
– Marrja ne dorezim e artikujve nga importi dhe kontrolli.
– Plotesimi dhe perditesimi i tabelave raportuese ne menyre periodike.

Kualifikimet

– Te dije te perdore kasen dhe te kete njohuri mbi sistemin e ri te fiskalizimit.
– Te zoteroje minimalisht nje gjuhe te huaj, preferohet gjuha Angleze.
– Te dije te perdore paketen office (word, excel, power point).

Te interesuarat te dergojne CV e tyre ne: winactive.office@gmail.com

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderFemale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.