Shitese

Punajuaj
 • Post Date: January 8, 2022
 • Apply Before: May 9, 2022
 • Applications 0
 • Views 4
Job Overview

Original Marines eshte nje marke e njohur me veshje per femije, adoleshente dhe te rritur ne te gjithe boten qe nga viti 1983, ne kuader te zgjerimit te stafit kerkojme te punesojme:

Shitese per filialin ne TEG

Detyrat

 • Te asistoje ne shitje duke keshilluar klientin sipas nevojes;
 • Te perdore kasen fiskale;
 • Te raportoje me korrektesi per shitjet e turnit.

Kualifikimet

 • Te kete eksperience ne kete profil.
 • Te zotreroje njohuri bazike te gjuhes italiane ose angleze.
 • Te kete aftesi shume te mira komunikimi.
 • Te kete njohuri baze te paketes microsoft office (word, excel).
 • Te jete e pergjegjshme per detyrat qe i caktohen.

Ofrohen kushte shume te mira pune;

Puna eshte me turne 6 ore ne dite;

Ofrohet pagese mbi standardin.

Ju lutem dergoni CV tuaj ne adresen e emailit: ardjanleka@yahoo.it

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.