Shitese

Punajuaj
 • Post Date: November 24, 2021
 • Apply Before: January 23, 2022
 • Applications 0
 • Views 0
Job Overview

Bonum SHPK kerkon Shitese dyqani per dyqanin perballe shkolles Petro Nini Luarasi.

 • Oraret jane 08:00-14:30 dhe 14:30-21:00.
 • Paga dhe benefitet te kenaqshme.

Detyrat

 • Sherbim per klientet;
 • Menaxhim inventari;
 • Operim kase.

Te gjithe te interesuarit mund te dergojne CV-te e tyre ne adresen e emailit; dervis.kanina@gmail.com

Ose mund te kontaktojne ne numrin e telefonit; 0693943948

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.