Shitese

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 8, 2021
  • Applications 0
  • Views 66
Job Overview

Kompania e kafesë “MULLIRI VJETER” tashmë e dashur dhe e mirënjohur me prodhimet e saj të kafesë me të njëjtin emër, e pranishme në treg me një shumëllojshmëri produktesh dhe me një rrjet dyqanesh ne Tirane dhe ne Durres.

Pozicioni i punes “Shitese“.

• Te kete aftesi shume te mira komunikimi.
• Te kete aftesi organizimi dhe bashkepunimi.
• Mosha 18- 23 vjec.
• Te jete energjike, pozitive dhe e buzeqeshur.
• Eksperienca nuk eshte kriter por perben avantazh.
• CV duhet te kete patjeter te bashkengjitur foton.

Te interesuarat te kontaktojne ne numrin tone te telefonit: 068 20 55 457 ose te dergojne Cv-ne e tyre ne adresen tone te email-it: hra@mullirivjeter.com

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderFemale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.