Shitese

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 9, 2021
 • Applications 0
 • Views 0
Job Overview

NATYRAL VITA  kërkon të punësojë 2 vajza në pozicionin e punës si: Shitëse ne dyqanet e saj në Rr: Islam Alla & M. Shyri në TIRANË.

Kushtet

 • Orari i punës gjatë dimrit 6 ore pune, e ndare ne dy turne turni i pare: 08:00 me 14:00 dhe turni i dyte: 14:00 me 20:00, ndersa gjate pranveres, veres dhe vjeshtes, 6 ore e 30 minuta pune, turni i pare 08:00 me 14:30 dhe turni i dyte 14:30 me 21:00.
 • Ne pune, Shitesja duhet te jete me uniformen e ofruar nga kompania.
 • Paga si fillim eshte 30.000 lek te reja + siguracion shoqeror dhe shendetesor sipas ligjit, me pas sipas perkushtimit ne pune ka rritje RROGE.
 • Kontrata eshte me noter 2 vjecare dhe nese Shitesja e rinovon per dy vite te tjera ka dhe nje page shtese, dhe nese e rinovon dhe per dy vite te tjera ka dy paga shtese, nese e rinovon dhe per dy vite te tjera ka tre rroga dhe rrogat shtese do te jete rroga e fundit qe eshte me e larta.
 • Cdo muaj ka bonuse te produkteve te ofertes prej 5000 lek te reja dhe bonuse ne xhiro prej 3000 lek te reja ne muaj.
 • Nje dite ne jave eshte pushim e shtuna ose diela, si ta shoh te pershtateshme kompania.

Kualifikimet

Kualifikimet & Kushtet

 • Mos të ketë angazhime shkolle.
 • Të ketë eksperiencë pune në Kozmetikë ose Eksperincë pune si shitëse.
 • Mosha të jetë nga 25 deri ne 35 vjec.

Të gjithë të interesuarat të dërgojnë CV-të në adresën e emailit: hamzai04@yahoo.com

Websiti i kompanise:

www.natyralvita.com

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.