Shitese

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 10, 2021
 • Applications 0
 • Views 27
Job Overview

Studio Scarpe 

Kerkon shitese ne dyqan me KOHE TE PLOTE

Kriteret e Punes :

 • te kete eksperience pune ne pozicionin e kerkuar .
 • duhet te kete aftesi te mira komunikuese.
 • te pershtatet lehte ndaj situatave te ndryshme.
 • të jetë fleksibël,e adaptueshme, energjike dhe e besueshme.
 • e afte te punoj e pavarur si edhe te nderveproje ne grup.

Kandidatet duhet te dergojne CV-ne e tyre shoqeruar me foto ne adresen e e-mailit: studioscarpetirana@gmail.com ose te kontaktojne ne numrin 069 33 59 991

Adresa: Rr Sami Frasheri, drejtoria e policise, ngjitur me Pandoren

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.