Shitëse / Asistente sherbim klienti

Punajuaj
  • Post Date: December 29, 2021
  • Apply Before: May 27, 2022
  • Applications 0
  • Views 2
Job Overview

Kompania e kafesë “MULLIRI VJETER” tashmë e dashur dhe e mirënjohur me prodhimet e saj të kafesë me të njëjtin emër, e pranishme në treg me një shumëllojshmëri produktesh dhe me një rrjet dyqanesh ne Tirane dhe ne Durres.

Kriteret per Shitese/Asistente sherbim klienti
• Te kete aftesi shume te mira komunikimi.
• Te kete aftesi organizimi dhe bashkepunimi.
• Mosha 18- 25 vjec.
• Te jete energjike, pozitive dhe e buzeqeshur.
• Cv duhet te kete patjeter te bashkengjitur foton.

Adresa e email-it ku duhet te dergohen Cv-te eshte: hra@mullirivjeter.com
Te specifikojne ne email pozicionin e punes per te cilin aplikojne.
Ose mund te shkruani te dhenat tuaja me sms / whtas app ne numrin e kontaktit 068 20 55 457

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderFemale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.