Shitese ne Coffee Shop

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 11, 2021
 • Applications 0
 • Views 70
Job Overview

Të punosh në Mon Cheri është si të punosh me miqtë e tu. Ne besojmë në komunikimin e mirë dhe nxisim informimin e njëri-tjetrit dhe klimën harmonike në vendin e punës.
Ne synojmë që të ndërtojmë një skuadër të qendrueshme,mbeshtetur ne skemen “Mon Cheri te rritjes ne Karriere”,
me lojtarë që e vlerësojnë punën dhe duan të bashkëpunojnë me ne për një kohë të gjatë.
Ne ofrojmë për punonjësit tanë:

 • Kontratë pune te Rregullt
 • Sigurime shoqerore dhe shëndetësore
 • Program trajnimi profesional
 • Program zhvillimi të karrierës
 • Pagesë konkurruese
 • Bonuse në varësi të performances
 • Kushte te mira pune
 • Rritje e përfitimeve sipas vjetërsisë në punë

Kualifikimet / Kërkesat

 • Të jetë në moshën 25-30 vjec.
 • Të ketë përfunduar shkollën e mesme ose nivele më të larta.
 • Të jetë e gatshëme të punojë me kohë të plotë.
 • Të pëlqejë punën në grup dhe njerëzit.
 • Të ketë aftësi të mira komunikuese .
 • Të krijojë dhe ruajë marrëdhënie të mira me bashkepuntoret dhe koleget.
 • Të jetë e përkushtuar në punë, të ketë vetëbesim dhe vetë-motivim.
 • Të jetë e aftë të kryejë detyrat sipas prioriteteve që kanë.

Nëse jeni të interesuar të bashkëpunoni me ne, ju ftojmë të aplikoni në këtë dritare punësimi ose të dërgoni CV+FOTO tuaj tek  punesim@moncheri.al“Mon Chéri”Rr. Dardania , Autostrada Tr-Dr, km 5 TiraneCel. : 068 80 47 315

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.