Shitese Showroomi

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 9, 2021
 • Applications 0
 • Views 58
Job Overview

Melvin Flex është për projektimin dhe realizimin e dyshekëve dhe rrjetave të krevateve. Rezultatet prestigjoze të arritura janë frut i një manaxhimi të orientuar në mënyrë konstante drejt cilësisë kundrejt të gjithë niveleve të prodhimit.  Fazat e procesit të prodhimit kontrollohen në mënyrë konstante, nga ardhja e lëndës së parë deri në dërgimin e produktit final.  Çdo faze e punës monitorohet nga persona profesional dhe shumë të specializuar.
Kompania Melvin Flex kerkon te punesoje Shitese showroomi per shitje produkti ne dyqan.

Kualifikimet

 • Preferohet te kete perfunduar shkollen e larte ne degen Marketing.
 • Te kete eksperience pune si shitese.
 • Te kene njohuri te gjuhes angleze.

Dergoni CV ne: info@melvinflex.com

TEL. 0694059944

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.