Shitese

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 15, 2021
 • Applications 0
 • Views 95
Job Overview

AORA DIVANI kerkon te zgjeroje staf per pozicionin ; Shitese

 • Puna 6-8 ore ne dite;
 • Me alternime turnesh;
 • Detajet diskutohen nga afer;
 • Kushte shume te mira pune;
 • Ambjent miqesor dhe komod.

Detyrat

 • Të sigurojë një shërbim cilësor dhe profesional ndaj klienteve.
 • Krijon komunikimin me klientët, kupton interesin e tyre, i prezanton dhe i sygjeron produktet për të cilat ai është i interesuar.
 • Përgjegjëse për shitjet në dyqan.
 • Të ndjekë proceset e punës si i janë përcaktuar.
 • Të tregojë dëshirë dhe rezultate të dukshme për të plotësuar objektivat e shitjeve.

Kualifikimet

 • Mosha 20 vjec – 35 vjec.
 • Arsimi Bachelor, ose profesional.
 • Me ose pa eksperience.
 • Te njohe paketen Microsoft Office.
 • Prioritet personat qe kane njohuri te gjuhes Angleze, minimumi niveli B1 .
 • Të jetë person i shkathët, korrekt dhe i komunikueshëm.

Aplikantet te dergojne CV-te e tyre ne nr : 0676104388, ose ne emailin aoradivani@outlook.com

Adresa : Rruga Xhanfize Keko, prane TV Klan.

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.