Shofer

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 23, 2021
 • Applications 0
 • Views 65
Job Overview

Abissnet kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit, duke ofruar shërbime të internetit dhe telefonisë fikse për klientët e saj, në të gjithë territorin e Shqipërisë. Abissnet kërkon të punësojë: Shofer

Kualifikimet

 • Preferohet të ketë patentën e klasit C.
 • Të ketë eksperiencë pune shofer për të paktën 3 vjet.
 • Të ketë aftësi komunikuese.
 • Të ketë paraqitje serioze.
 • Të jetë i disponueshëm për të punuar full time

Nese deshironi te aplikoni  dergoni cv ne adresen b.njerezore@abissnet.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience3 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.