Shofer

Punajuaj
 • Post Date: January 14, 2022
 • Apply Before: May 15, 2022
 • Applications 0
 • Views 2
Job Overview

“Prosperous Globe Human Resources Company Limited” kërkon te punësojë: Shofer   

Kualifikimet

 Kriteret:

 • Te kete eksperience ne drejtimin e mjetit.
 • Te kete njohuri bazike te gjuhes angleze.
 • Te pershtatet me orare pune fleksibel.
 • Te mos kete shkelje apo kundravajtje rrugore
 • Page e kenaqshme dhe kushte te mira pune.

Të interesuarit duhet të dërgojnë CV-në e tyre të detajuar në adresën prosperousglbohr@gmail.com ose ne Whatsapp ne numrin e meposhtem duke vendosur në subjekt pozicionin e punës për të cilin po aplikojnë.

Gjithashtu mund të na telefononi në;  +355 68 608 2672

Adresa: Shkembi i Kavajes, Durres 

Job Detail
 • Career LevelExecutive
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.