Shofer

Punajuaj
  • Post Date: January 28, 2022
  • Apply Before: May 29, 2022
  • Applications 0
  • Views 20
Job Overview

Arka Rooftop Restaurant kerkon te punesoje Shofer.

Detyrat

– Te kete eksperience ne drejtimin e mjetit.
– Te jete i pergjegjshem dhe korrekt.
– Te kete aftesi te mira komunikuese dhe bashkepunuese.
– Te kete etike ne pune dhe korrektese.

Emaili ku mund te dergoni info@sbc.al
Numer telefoni: 0686073176

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.