Shofer

Punajuaj
 • Post Date: November 16, 2021
 • Apply Before: January 15, 2022
 • Applications 0
 • Views 10
Job Overview

Kompania e ndriçimit Bauled ofron vend pune: Shofer

Adresa: BAULED shpk Tiranë, Rruga “Pavarsia”, mbrapa Casa Italia.  

Detyrat

 • Drejton automjetin me të cilin është i ngarkuar për nevojat e kompanisë.
 • Kryen transportin e produkteve tek blerësit sipas porosisë në adresën e dhënë.
 • Transporton mallin e blerë nga furnitorët e kompanisë në magazinë, kryen pagesat me autorizim dhe merr faturat përkatëse me nënshkrimin e furnitorit.
 • Kujdeset për mirëmbajtjen e automjetit gjatë orarit të punës dhe lajmëron për parregulltësitë e automjetit.

Kualifikimet

 • Patentë e klasit B.
 • Aftësi për të siguruar shërbim efikas në çdo kohë.
 • Aftësi komunikuese dhe pune në grup.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV e tyre në whatsapp në numrin: 069-609-0300 ose në adresën tonë të emailit: hr@bauled.com

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationCertificate
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.