Shofer

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 1, 2021
  • Applications 0
  • Views 29
Job Overview

Log in Albania Sh.P.K eshte krijuar ne vitin 2004 dhe operon ne nje sere fushash te ndryshme sherbimi duke perfshire Qeradhenien e Makinave nepermjet Franchises se prestigjozit Surprice Cars, i cili na ka besuar ekskluzivitetin e perdorimit te brandit nderkombetar ne te gjithe Ballkanin; Sherbimet Doganore ne te gjithe territorin e Shqiperise; Operatorin Turistik si dhe distribucionin zyrtar te produkteve Vodafone Albania.
Log in Albania eshte ne kerkim te kandidateve potenciale per rolin Shofer.

Detyrat

-Te kete njohuri te mira mbi makinat
-Te respektoje te gjithe sinjalistiken rrugore dhe rregullat e qarkullimit me makine ne cdo kohe.
-Respekton kodin e veshjes se kompanise.
-Respekton kodin e etikes ne sjellje.

Kualifikimet

Edukimi:
-Minimalisht diplome e shkolles se mesme.

Eksperienca:
-E preferueshme me eksperience pune ne pozicione te ngjashme.

Aftesite
• Te kete njohuri te mira te gjuhes angleze.
• Te jete person disponibel dhe fleksibel ne orare.

Nese jeni te interesuar, ju lutem dergoni CV tuaj ne adresen e email-it  ornela.memia@rca.al duke vendosur si subjekt “Aplikim per Shofer”.
Vetem kandidatet te cilet perzgjidhen do te kontaktohen.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.