Shofer

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 15, 2021
 • Applications 0
 • Views 77
Job Overview

Shoqëria SiCRED sh.a., operon në fushën e Sigurimit të Jetës që prej vitit 2003, duke ofruar për konsumatorin produkte të sigurimit të jetës, shëndetit, aksidenteve dhe jetës me elementë kursimi. SiCRED aktualisht kërkon të punësojë një “Shofer” pranë Zyrave Qendrore të saj.

Kualifikimet

 • Të ketë mbaruar arsimin e mesëm;
 • Të ketë eksperiencë pune;
 • Të zotërojë aftësi për të punuar në grup dhe aftësi të mira komunikimi;
 • Të jetë disponibël për të punuar edhe jashtë orarit;
 • I padënuar.

Personat e interesuar janë të mirëpritur të përcjellin dokumentacionin e kërkuar përmes njërës prej mënyrave të mëposhtme:
Me postë, në adresën: Shoqëria e Sigurimit të Jetës SiCRED sh.a.,
Njësia Bashkiake Nr.5, Rr. “Brigada VIII”, Vila nr. 3/1, Tiranë
Me email
elama@sicred.com.al, contact@sicred.com.al
Portalit duapune.com *Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.