Shofer

Punajuaj
 • Post Date: December 16, 2021
 • Apply Before: May 14, 2022
 • Applications 0
 • Views 4
Job Overview

Infosoft Group, kerkon te punesoje: Shofer

Kualifikimet

 • Të jetë i pajisur me dëshmi për drejtim automjeti, Klasi B
 • Të ketë përvojë në drejtim motori (me prioritet)
 • Të jetë i disponueshëm për të punuar jashtë orarit
 • Te kete minimalisht 3 vjet eksperience pune si shofer
 • Të jetë i shkathët dhe me aftesi shume te mira komunikuese
 • Të jetë bashkëpunues me kolegët

 

Per te aplikuar, dergoni CV-te dhe dokumente te tjera qe provojne kualifikimet tuaja ne adresen email: humanresources@infosoftgroup.com.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience3 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.