Shofer / Ekzekutues

Punajuaj
 • Post Date: January 14, 2022
 • Apply Before: May 15, 2022
 • Applications 0
 • Views 4
Job Overview

A.M.G shpk – Algida® është një kompani me eksperiencë 20 vjeçare në importimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore të ndryshme të ngrira. Sot jemi prezente në të gjithë tregun shqiptar me një gamë të gjerë produktesh. Për shkak të zgjerimit të vazhdueshëm kompania është në kërkim të stafit të ri energjik dhe me dëshirë për rritje profesionale.

Pozicioni që ofrohet: Ekzekutues Porosish (shofer)

Detyrat

 • Ekzekuton porositë e marra nga agjenti parashitës
 • Mban kontakte te vazhdueshme me klientët në lidhje me kërkesat e tyre.
 • Sigurohet që te dergojë porosine tek klienti në kohe të shpejtë.
 • Vendos marëdhenie te mira komunikimi me klientët.
 • Eshtë në kontakt të vazhdueshëm me parashitesin për të siguruar një shërbim sa më cilësore për klientin.

Kualifikimet

 • Të ketë leje drejtimit,avantazh Klasi C.
 • Të ketë eksperiencë si drejtues mjeti në tregun e produkteve ushqimore.
 • Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe bashkëpunuese.

Personat e interesuar duhet te dergojne CV ne adresen: hr@amgfood.com

Vetem aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen brenda 48 orëve nga marrja e aplikimit.
Ju lutemi percaktoni pozicionin e punës për të cilin aplikoni.
A.M.G shpk- Algida® promovon shanset e barabarta!

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.