Shofer-Furnitor per kompani distribucioni

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 6, 2021
  • Applications 0
  • Views 90
Job Overview

Kerkojme te punesoje personel te ri, shofer-furnitor, me kriteret e meposhtme:

– Patente te klasit B C.
– Mundesisht te jene te pajisur me certifikate te aftesise profesionale (CAP).
– Preferohet nen moshen 40 vjec.

Info ekstra
– Rroge teper konkuruese kundrejt tregut.
– Magazinat ndodhen prane Yzberisht.
– Kondita te mira pune dhe kujdes nga manaxhimi.

Email aplikimi: r.cepani@bi-di.com

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.