Shofer-Furnitor

Punajuaj
 • Post Date: January 13, 2022
 • Apply Before: May 14, 2022
 • Applications 0
 • Views 3
Job Overview

Kerkojme te punesoje personel te ri, shofer-furnitor, me kriteret e meposhtme:

 • Patente te klasit B C.
 • Mundesisht te jene te pajisur me certifikate te aftesise profesionale (CAP).
 • Preferohet nen moshen 40 vjec.

  Info ekstra
 • Rroge teper konkuruese kundrejt tregut.
 • Magazinat ndodhen prane Yzberisht.
 • Kondita te mira pune dhe kujdes nga manaxhimi.

Email aplikimi: r.cepani@bi-di.com

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.