Shofer Kamionçine

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 14, 2021
 • Applications 0
 • Views 32
Job Overview

 

AGIKONS Sh.p.k., një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit, e angazhuar për përsosmëri dhe cilësi të lartë, në kuadër të zhvillimit të saj kërkon të punësojë:

Shofer Kamionçine.

Kualifikimet

Kriteret:

 • Te zoterojë kategorinë e patentës C + (CAP).
 • Të ketë eksperiencë te mëparshme pune.
 • Të jetë disponibël.
 • Ofrohen kushte te mira pune.
 • Orari i punes 07:30 – 16:00.
 • 30 minuta pushimi i drekës.

Adresa: Blloku Rezidencial “Kodra e Diellit”, A0/1, Selitë, Tiranë. 
Kontakt: 068 40 52 085.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.