Shofer Kamioni

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 8, 2021
 • Applications 0
 • Views 17
Job Overview

Edipack është prodhuesi më i madh dhe i suksesshëm i paketimit në  Shqipëri me një kapacitet shumë të madhë prodhues të letres dhe kartonit .Prej vitit 2003 vazhdojmë prodhimin e kutive të kartonit dhe të ambalazhimit, gjithashtu jemi shpërndarës të letrës së ambalazhimit si produkt i ndërmjetëm për prodhuesit vendas të paketimit.

Detyrat

 • Mirëmbanë mjetin e transportit dhe raporton tek titullari për çdo difekt të konstatuar;
 • Bënë transportin e mallit të prodhuar në shoqëri tek klientët;
 • Zbatonjnë rregullat e sigurimit teknik gjatë gjithë procesit të punës (ngarkim shkarkimit) të mallrave në shoqëri;
 • Zbatojnë rregullat e Kodit Rrugorë gjatë transportimit të mallit;
 • Zbaton rregulloren e brendëshme të shoqërisë;
 • Mbanë përgjegjësi për mangësin e dokumentacionit të makinës dhe mallrave gjatë transportit;

Kualifikimet

-Arsimi i mesëm.
-Te kete pervoje pune te meparshme me mjete te nje tonazhi te tille.
-Te jete njohes dhe i orientuar mire per adresat ne te cilat do te dorezohet ngarkesa.
-Te kete patente per tonazhin deri ne 18 ton dhe me rimorkio, patente te klasit CE.

Te gjithe te interesuarit te dergojne nje Cv ne adresen e emaili: zyrajuridike@edipack.al ose te telefonojne ne numrin e telefonit: 0697014871

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.