Shofer Magazine

Punajuaj
 • Post Date: January 14, 2022
 • Apply Before: May 15, 2022
 • Applications 0
 • Views 4
Job Overview

A.M.G shpk – Algida® është një kompani me eksperiencë 20 vjeçare në importimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore të ndryshme të ngrira. Sot jemi prezente në të gjithë tregun shqiptar me një gamë të gjerë produktesh. Për shkak të zgjerimit të vazhdueshëm kompania është në kërkim të stafit të ri energjik dhe me dëshirë për rritje profesionale.
Pozicioni që ofrohet: Shofer

Detyrat

 • Ekzekuton dergesat qe autorizon sektori i magazines
 • Sigurohet që te dergoj porosine tek klienti sipas kerkeses dhe ne kohe.
 • Vendos marëdhenje shume te mira me klientet
 • Eshtë në kontakt të vazhdueshëm me sektorin e magazines per nje shërbim sa më cilësor për klientin.

Kualifikimet

 • Të ketë grupin C, D në lejen e drejtimit.
 • Të ketë eksperiencë si shofer.
 • Të ketë gatishmërinë për të qëndruar në punë sipas kerkeses.
 • Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe bashkëpunuese.

Personat e interesuar duhet te dergojne CV-n me foto dhe Leter Interesi me email ne adresen: hr@amgfood.com

Vetem aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen brenda 48 orëve nga marrja e aplikimit.

A.M.G shpk- Algida® promovon shanset e barabarta!

Job Detail
 • Career LevelExecutive
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.