Shofer shperndares porosish

This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 3, 2021
 • Apply Before: March 1, 2022
 • Applications 0
 • Views 15
Job Overview

Ita Union shpk kerkon te punesoje; Shofer shperndares porosish

Detyrat

 • Te shperndaje porosite me mjetin e punes ne Tirane dhe rrethe.
 • Te shperndaje me korrektesi dhe efikasitet porosite ne markete.

 

Kualifikimet

 • Te jete i shkathet ,korrekt dhe pergjegjes per punen.
 • Te jete i komunikueshem dhe korrekt me klientet e koleget.
 • Te jete njohes i mire i zonave ne Tirane
 • Te kete eksperience ne shperndarje.

Te gjithe te interesuarit mund te kontaktojne ne numrin e meposhtem;

Tel; 0692026718

Ose mund te dergoni CV-te tuaja ne adresen e email-it; info@ita-union.al

Adresa:Rr Siri Kodra Tirane.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.