Shofer Taxi / Autobuzi

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 30, 2021
 • Applications 0
 • Views 29
Job Overview

AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ”Marea Resort” (Kavajë), ”Tarraca e Ullijve” (Dhërmi), ”Plazhi i Gurtë” (Qeparo), ”Bougainville Bay” (Sarandë) si edhe ”Meshtekna” Brezovice. 
Kompania po kërkon të zgjerojë stafin e saj në pozicionin: Shofer Taxi / Autobuzi

Detyrat

 • Te njohe gjeografine e Tiranes, kryesisht te zones ku shtrijme aktivitetin tone i gatshem per pune me orar/dhe dy turne i gatshem per levizje jashte.
 • Tirane dhe ne destinacione tjera (kryesisht ku ka biznese dhe resorte kompania).

Kualifikimet

 • Leje drejtimi kategoria ‘D’ dhe ose kategoria C, por i gatshem te pajiset me D
 • Te kete CAP te vlefshem.
 • Te njohe gjeografine e Tiranes, kryesisht te zones ku shtrijme aktivitetin tone.

Adresa: Blloku Rezidencial “Kodra e Diellit”, A0/1, Selite, Tirane3.

Te interesuarit te aplikojne nepermjete emailit hr@agikons.com, ose nepermjet numrit tone te kontaktit:  0684052085

 

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.