Shofer

This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 11, 2021
 • Apply Before: January 10, 2022
 • Applications 0
 • Views 17
Job Overview

Shoqëria “SIGI” Sh.p.k., pjesë e ALKOS GROUP ALBANIA, Distributori Ekskluziv për tregëtimin e markave të njohura ndërkombëtare në fushën e Artikujve Shtëpiak dhe të Konsumit, Kozmetikës dhe të Kujdesit personal, me Zyra Qendrore në Autostradën Tiranë – Durrës, km 12, kërkon të rekrutojë staf për pozicionin: Shofer / Shpërndarës për Tiranën:

Të dhënat:
Vendndodhja: Tirana
Kontrata: Sipas Kodit të Punës
Aplikimet mbyllen: 10.12. 2021

Detyrat

 • Përgjegjës për dorëzimin në kohë në destinacion të mallrave të porositura nga klienti;
 • Bën shpërndarjen e produkteve/mallit nga magazina qendrore te klientët;
 • Përgjegjës për inventarin e mallit të marrë në dorëzim nga magazina dhë për dëmtimin e mallit gjatë transportit.
 • Përgjegjës për masat administrative shtetërore për shkelje të Kodit Rrugor.
 • Mban pastër dhe miremban mjetin si dhe gjithë asetet në perdorim.
 • Mirëmban mjetin nga ana teknike.

Kualifikimet

 • Arsim i mesëm.
 • Eksperiencë si shofer mbi 3 vjet;
 • Të jetë i pajisur me patente klasi B;
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi.

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të dërgojnë aplikimin e tyre në adresën; o.cela@alkosgroup.al

*Të gjithë aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të lartë sipas Ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • Experience3 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.