Sistemues/e Food Hipermarket

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 19, 2021
 • Applications 0
 • Views 117
Job Overview

MEGATEK, hipermarketi më i madh i tipit “Do It Yourself” në Shqipëri, i cili ofron shitje me shumicë dhe pakicë, po kërkon të punësojë:
Sistemues/e në Food Hipermarket

Detyrat

 • Mirëpret me etikë të lartë profesionale Klientët që interesohen për produktet.
 • Kupton nevojën e klientit përkatës, duke dëgjuar me vëmendje kërkesën e Klientit.
 • Ndihmon klientin në gjetjen e produkteve për të cilat Klienti është i interesuar.
 • Ofron këshilla, të cilat i vijnë në ndihmë Klientit, dhe u përgjigjet me dedikim pyetjeve të tyre.
 • Kontrollon ekspozimin për të mbushur stokun dhe angazhohet në sistemimin e stokut në rregullin e kërkuar.
 • Rivendos në vendet e duhura të gjitha produktet të cilat janë vendosur në vendin e gabuar nga ana e Klientëve.

Kualifikimet

Eksperiencë pune: Prioritet nëse ka eksperienca të ngjashme.
Aftësitë:

 • Të jetë i/e gatshëm/me dhe i/e aftë të punojë në grup.
 • Të pëlqejë punën me njerëzit.
 • Të jetë i/e komunikueshëm/me dhe i/e sjellshëm/me.

Procedura e Aplikimit:

Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutem dorëzoni CV të detajuar tek Divizioni i Burimeve Njerëzore nëpërmjet njërës nga mënyrat si në vijim:
Me e-mail: burimenjerezore@megateksa.com

Duke dërguar me postë në adresën e mëposhtme: MEGATEK S.A
Divizioni i Burimeve Njerëzore
Autostrada Tiranë-Durrës km 7.
Tirana, Albania

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.