SISTEMUES MAGAZINE

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 11, 2021
 • Applications 0
 • Views 70
Job Overview

WELL SH.P.K., rrjeti drugstore pjesë e Alkos Group Albania, me Zyra Qendrore në Autostradën Tiranë – Durrës, kërkon të rekrutojë staf per pozicionin: Sistemues Magazine (M)
Sistemuesi i magazines, kryen proceset e sistemimit, amballazhimit dhe levizjeve te mallrave se magazines sipas udhezimeve perkatese.

Pozicioni: Sistemues Magazine (M)
Vendndodhja: Picar, Vore, Tirane;
Kontrata: Sipas Kodit te Punes;
Aplikimet mbyllen: 10.12.2021

Detyrat

 • Angazhimi në punë sipas udhëzimeve të magazinierit.
 • Sistemim malli.
 • Ngarkim – shkarkim të produkteve nga mjetet e transportit.
 • Përgjegjës për stokun fizik.
 • Raporton ne menyre te menjehershme tek supervizori cdo demtim ose parregullsi qe vihet re.
 • Grumbullon dhe mbeshtjell mallrat ne paleta, te ndara sipas kodeve para se ato te levizen nga nje pozicion tek nje tjeter.
 • Perdor pajisjet e duhura mbrojtese. Detyra te tjera sic nevojiten/kerkohen.

Kualifikimet

 • Te kete perfunduar arsimin e mesem.
 • Te jete i afte te beje pune fizike. Te jete fleksibel me oraret.

Mirepresim te gjithe kandidatet e interesuar te dergojne aplikimin e tyre ne adresen o.cela@alkosgroup.al dhe well.rekrutime@alkosgroup.al 

*Te gjithe aplikimet do te trajtohen me konfidencialitet te larte sipas Ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqiperise per “Mbrojtjen e te Dhenave Personale”.

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.