Sistemues ne market

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 3, 2021
 • Applications 0
 • Views 100
Job Overview

“JURREI” shpk, pjesë e grupit Kadiu e specializuar në rrjetin e supermarketeve, përfshin në tërësinë e vet si biznes, Qendrën Tregtare të Biznesit “GALAKTIK SHOPPING CENTRE” dhe supermarketet Conad në qytetin e Durrësit. Pjesë e “JURREI” shpk janë dhe rrjeti i supermarketeve të para Bio të certifikuara në Shqipëri, BioJu, me vendodhje në Tiranë.
Aktualisht kompania jonë, po kërkon të punësojë punonjës në pozicionin e Sistemuesit/es në market.

Përgjegjësitë e pozicionit:

 • Kujdeset për mirëmbajtjen e produkteve dhe mirëorganizim e tyre;
 • Bën sistemimin e mallit nëpër rafte apo frigoriferë;
 • Kujdeset që çdo artikull i raftit të jetë i pajisur me çmimin përkatës;
 • Kontrollon produktet e rafteve për skadencat dhe i raporton ato tek përgjegjësi, menaxheri apo financieri;
 • Kontrollon, evidenton dhe vendos përkthimet në shqip të produkteve që nuk e kanë atë;
 • Mban pastër marketin, frigoriferët dhe raftet;
 • Asiston klientet ne proçesin e blerjes me çfare ata kane nevoje;
 • Mban shënim kërkesat e paplotësuara të klientëve dhe ve ne dijeni menaxherin per to;
 • Ndihmon ne ngarkimin dhe shkarkimin e produkteve;
 • Njeh produktet dhe i promovon ato tek klienti;
 • Detyra të tjera të caktuara nga eprori përkatës

Kriteret dhe aftësitë e kërkuara:

 • Minimumi 1 vit eksperiencë të mëparshme në këtë pozicion;
 • Të ketë mbaruar arsimin e mesëm, arsimi i lartë përbën avantazh;
 • Mosha nga 25 deri në 40 vjeç

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë një CV në adresën e emailithr@bioju.al.

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.