SOCIAL MEDIA MANAGER

Punajuaj
  • Post Date: January 9, 2022
  • Apply Before: May 10, 2022
  • Applications 0
  • Views 61
Job Overview
JUPITER GROUP synon të rekrutojë Social Media Manager.er

Kandidati/ja duhet të plotësojë kushtet e mëposhtme:
1: Të jetë i/e moshës 23 – 35 Vjeç.
2: Të ketë mbaruar patjetër arsimin e lartë,dega marketing,të paktën niveli bachelor.

3. Të ketë njohuri të programeve grafike për webdesign.
4. Të ketë njohuri shumë mira të mediave sociale dhe funksionimin e tyre.
6. Të ketë patjeter njohuri të gjuhës angleze.
Përshkrimi i funskioneve të menaxheri i mediave Sociale.
• Menaxheri i mediave Sociale do të administrojë marketingun dhe reklamimin e mediave sociale të kompanisë.

Menaxhimi përfshin, por nuk kufizohet në:

• Planifikim dhe vendosje të qëllimeve të marketingut në mediave sociale.
• Planifikim dhe zbatim i një kalendari rigoroz të fushatave të marketingut.
• Zhvillim i vetëdijes së markës dhe reputacionit në internet.
• Menaxhim i përmbajtjes SEO (search engine optimization) dhe gjenerimin e trafikut.
• Social Media Manager është një individ shumë i motivuar, kreativ me përvojë dhe një pasion për t’u lidhur me klientët e tanishëm dhe të ardhshëm.
• Kjo pasion vjen përmes si ai / ajo angazhohet me klientët në baza ditore,
me qëllimin përfundimtar të kthyer e tyre në tifozë të kompanisë.

Paga dhe kushtet e punës janë te negociushme.

Për të aplikuar ju lutem dërgoni CV-të dhe dokumente të tjera që vërtetojnë kualifikimet tuaja në adresën e_mail:  hr@jupiter.al

Cel. : +355 68 20 45 535

Job Detail
  • Career LevelManager
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.