Social Media Manager

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 8, 2021
 • Applications 0
 • Views 68
Job Overview

Dart Marketing and Communication eshte nje agjensi qe ofron 360 grade sherbimet marketing. Fotografi, Prodhime spotesh televizive, per rrjete sociale, spote 2D/3D, Dizenjime dhe fushata marketingu, strategji marketingu, mirembajtje rrjete sociale, krijim dhe mirembajtje website, manaxhim boost dhe fushata online.   Agjensia kerkon te punesoje me kohe te plote : Social Media Manager

Detyrat

 • Menaxhon dhe mirëmban rrjetet sociale;
 • Zbaton strategjinë e komunikimit të klientëve në rrjete sociale;
 • Perzgjedh dhe menaxhon kontentin e nevojshem për publikimet në rrjete sociale;
 • Skedulon, publikon dhe ndjek postimet në rrjetet sociale;
 • Përgatit prezantimet dhe raportimet mujore të rrjeteve sociale;
 • Përdorues i mirë i fushatave të marketingut online;
 • Mat dhe raporton performancën e të gjitha fushatave të marketingut dixhital;
 • Jep ide dhe strategji të reja;
 • Manaxhon fushtatat e sponsorizimit online;
 • Komunikim shumë i mirë me klientët.

Kualifikimet

 • Të zotërojë një fjalor të pasur të gjuhës shqipe;
 • Të zotërojë shumë mirë gramatikën e gjuhës shqipe;
 • Njohuri shumë të mira të gjuhës italiane në të shkruar dhe komunikim;
 • Të ketë aftësi komunikuese në italisht me klientët;
 • Njohuri të mira të gjuhës angleze;
 • Të ketë kreativitet dhe iniciativë;
 • Përvojë pune në Marketing Dixhital;
 • Krijues me përvojë në identifikimin e audiencave te synuara dhe hartimin e fushatave dixhitale që angazhojnë, informojnë dhe motivojnë;
 • Të jetë i azhornuar me trendet më të fundit dhe praktikat më të mira në marketing dhe matjet në internet;
 • Të jetë i organizuar dhe sistematik.

Të interesuarit/at të dërgojnë CV në adresën elektronike: info@dart.al 

Job Detail
 • Career LevelManager
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.