SOCIAL MEDIA SPECIALIST

Punajuaj
  • Post Date: December 21, 2021
  • Apply Before: May 19, 2022
  • Applications 0
  • Views 34
Job Overview

Agjencia e Punësimit “Albanian HR Solutions sh.p.k.” është një agjenci e mbështetur mbi një rrjet ekspertësh e cila ofron shërbime dhe konsulencë në Fushën e Burimeve Njerëzore.
Albanian HR Solutions ka nisur procesin e selektimit për postin:

SOCIAL MEDIA SPECIALIST

Kërkesat/Kualifikimet:
-Të ketë përfunduar arsimin e lartë. Preferohet në degën Marketing ose fusha të ngjashme.
-Të ketë eksperiencë pune minimumi 3 vite në këtë profil.
-Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi.
-Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë në adresën e postës elektronike: alb@ahrs.al.

*Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur referuar informacionit nga CV-ja do të njoftohen për intervistë.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience3 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.