Specialist Arkitekt

Punajuaj
 • Post Date: January 10, 2022
 • Apply Before: May 11, 2022
 • Applications 0
 • Views 5
Job Overview

Kompania A.Toto Sh.p.k kerkon te punesoje; Specialist Arkitekt ose Ing. Ndertimi

Kualifikimet

 • Diplomë në Fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit,Arkitekture ose shkolle profesionale.
 • Përvojë pune 0-2 vjet.
 • Përdorimi i paketës Auto Cad, SketchUp, 3D Max, Microsoft Office, Adobe Photoshop
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese, manaxheriale dhe organizuese.
 • Të ketë njohuri shumë të mira në leximin dhe zbatimin e projekteve.

Per aplikime dergoni CV tuaj ne adresen e email: mermer_toto@yahoo.com

Adresa Autostrada Fushe Kruje-Lac km 2,Fushe Kruje.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYDesigning
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.