Specialist/e Burimesh Njerezore

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 14, 2021
 • Applications 0
 • Views 59
Job Overview

Billa & Co Shpk, nje kompani dinamike, me rritje vit pas viti ne fushen e tregtimit te pllakave, parketit, hidrosanitareve dhe materialeve te tjera te ndertimit kerkon: Specialist/e Burimesh Njerezore

Detyrat

 • Drejton funksionet menaxhuese të Burimeve Njerëzore për kompaninë përfshirë rekrutimin, trajnimin, zhvillimin dhe vlerësimet e performancës;
 • Merr informacion per vendet vakante dhe zhvillon/organizon strategjinë e publikimit të njoftimeve të punës në portalet online dhe në shtypin e shkruar;
 • Asiston gjatë intervistave teknike dhe specifike;
 • Plotëson, përditëson dhe administron dokumentacionin në lidhje me punëmarrësit: dosjen personale, regjistrin e punëmarrësve, lejet, pushimet vjetore;
 • Përgjigjet dhe trajton pyetjet/ankesat/problemet e stafit në kohën e duhur dhe në mënyrë profesionale;
 • Të përmbushi të gjitha kërkesat ligjore (marrëdhëniet/inspektimet e Zyrës së Punës, ISHPSHSH);
 • Përgjegjës për menaxhimin e pagave & përfitimet e punonjësve.

Kualifikimet

 • Të ketë përfunduar studimet e larta, preferohet në profil Administrim Biznesi ose Shkenca Sociale;
 • Të ketë të paktën 3 vite eksperiencë në fushën e Burimeve Njerëzore;
 • Të njohë mirë Kodin e Punës dhe legjislacionin qe lidhet me marrëdhëniet e punës;
 • Njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze;
 • Njohuri shumë të mira të paketës Microsoft Office;
 • Aftësi shumë të mira menaxhuese, koordinuese, organizuese dhe planifikuese;

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-në me fotografi në adresën e mëposhtme: eriselda@billa.al

Ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Billa&Co Shpk.

Job Detail
 • Career LevelManager
 • Experience3 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.