SPECIALIST/E BURIMEVE NJEREZORE

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 24, 2021
  • Applications 0
  • Views 9
Job Overview

Royal shpk, kompania e mirënjohur që prej vitit 1994 në tregun Shqiptar per shperndarjen e markave italiane Sterilgarda, Tusce, Sammontana etj, kerkon te punesoj nje SPECIALIST/E BURIMEVE NJEREZORE:


Detyrat kryesore:
· Te jete i pergjegjshem ne procesin e rekrutimit, selektimit si edhe trajnimit te punonjesve.
· Deklarimet e punonjësve të rinj (hyrje/daljet) prane institucioneve perkatese.
· Pergjigjet per mbarevajtjen e procedurave lidhur me punësimin, proceset e punes etj
· Pregatitja e kontratave te punes konform me Kodin e Punes dhe politikat e kompanise.
· Rifreskon të dhënat e punonjësve në databasen përkatëse.
· Plotëson periodikisht rregjistrin e punëmarrësve.
· Informon punonjesit per dokumentacionin e nevojshem si dhe plotëson dosjet personale të punonjesve me dokumentacionin përkatës.
· Përgatit raportete të ndryshme sipas nevojës së departamentit të Burimeve Njerëzore , Menaxhimit etj.

Kualifikimet / Kërkesat
· Të ketë përfunduar studimet në fakultetin e Ekonomise ose fakulteti i Drejtesise
· Preferohet te kete eksperience ne pozicione te ngjashme.
· Njohuri mbi perllogaritjen e pagave.
· Të ketë njohuri të gjuhës angleze/italiane (folur & shkruar)
· Të ketë njohuri shume te mira te paketës Microsoft Office si dhe programeve te B. Njerezore
· Te ketë njohuri shume të mira te Kodit te Punës, legjislacionit tatimor ne fuqi.

Duhet t’i permbahet ketyre rregullave:
• Te kene perkushtim maksimal gjate orarit te punes .
• Te jete i/e komunikueshme me koleget dhe te gatshme ne çdo kohe te
japin ndihmen e tyre per nevojat e kompanise.
• Te karakterizohen nga ndershmeria,integriteti dhe korrektesia.
• Te ecin me te njejtin hap me qellimet dhe synimet e kompanise.

Te interesuarit te dergojne CV-ne e tyre ne adresen e e-mailit : burimetnjerezoreroyal@yahoo.com

Ju lutemi percaktoni postin e punes per te cilin aplikoni tek subjekti.
Transporti per ne pune mbulohet nga kompania.
*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale

Adresa e kompanise:
Km i 6-te i autostrades Tirane-Durres, Tirane.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.