Specialist Elektro-mekanike..

Application deadline date has been passed for this Job.
Punajuaj
  • Post Date: January 21, 2022
  • Apply Before: May 22, 2022
  • Applications 0
  • Views 20
Job Overview
Ne jemi nje kompani e specializuar ne fushen e automatizimit industrial.
Kerkojme staf specialiste elektro-mekanike me kohe te plote,puna me 2 turne (paradite / mbasdite).

Kandidati duhet te plotesoje kushtet e meposhtme:
-Arsimi i mesem/profesional elektricist/elektromekanike.
-Eksperienca dhe njohja me sistemet e pergjithshme me sherbimet e mirembajtjes se makinerive perben avantazh.

Ofrohet:
-Pagese e kenaqshme.
-Kushte shume te mira pune.
-Rritje profesionale

Per aplikime dergoni CV ne adresen e meposhtme:
E-mail : z.aliaj@neoprojekt.al
Cel: +355699364537

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.