Specialist Help Desk prane Departamentit Support

Punajuaj
 • Post Date: December 29, 2021
 • Apply Before: May 27, 2022
 • Applications 0
 • Views 0
Job Overview

Abissnet kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit, duke ofruar shërbime të internetit, telefonisë fikse dhe Televizionit për klientët e saj, në të gjithë territorin e Shqipërisë.

Per fuqizimin e personelit dhe zhvillimin e njesive kerkojme te punesojme: Specialist Help Desk prane Departamentit Support

Detyrat

 • Kryen bashkebisedim me klientet nepermjet telefonit duke ndjekur te gjithe hapat per evidentimin e problemit.
 • Regjistrimi i problemit te identifikuar ne sistemin pppoe duke hapur trouble ticket per cdo problem.
 • Kryen mbeshtetjen teknike ne kohe reale nepermjet telefonit.
 • Kryen analiza te defekteve dhe problemeve te regjistruar ne sistemin pppoe.

Kualifikimet

 • Te kete perfunduar arsimin e larte preferohet Ing Telekomunikacion.
 • Te kete eksperience ne te njejten detyre ne nje kompani te ngjashme per 0-2 vjet.
 • Te njohe shume mire gjuhen angleze.
 • Te jete person energjik dhe ambicioz.
 • Te kete aftesi te shkelqyera komunikimi.
 • Preferohet te jete gjinia mashkull.
 • Te mos kete problem te punuarit me turne.

Mirepresim te gjithe aplikantet qe permbushin kriteret e mesiperme email: b.njerezore@abissnet.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYIT
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.