Specialist Kosto/ Preventivues

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 24, 2021
  • Applications 0
  • Views 115
Job Overview

CenterShqiptare e cila operon ne fushen e prodhimit dhe tregtimit te produkteve te ambalazhimit te linjes se luksit, si canta letre/kuti kartoni me magnet / canta pelhure / kuti dedikuar pasticerive / kantinave/ argjendarive dhe produkteve te tjera te personalizuara, kerkon te punesoje mekohe te plote punonjes ne pozicionin: Specialist Kosto/ Preventivues, per me shume informacione rreth nesh vizitoni faqen tone ne :www.centershqiptare.com

Kualifikimet:

· Te kete perfunduar arsimin e larte , preferohen deget ekzakte.
· Njohuri shume te mire te gjuhes Italiane (e detyrueshme)

Pergjegjesite:
Pergatitja e preventiveve te produkteve te paketimit.

Te interesuarit jane te lutur te dergojne CV ne adresen: centershqiptare1@gmail.com

Ju lutem specifikoni ne subjekt te emailit pozicionin e punes per te cilin aplikoni.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.