Specialist Logjistike

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 10, 2021
  • Applications 0
  • Views 111
Job Overview

“DeKoll” sh.p.k eshte një kompani lider në tregun rajonal që ofron zgjidhje inovative në prodhimin e materialeve të ndërtimit. Gama e produkteve tona në treg përfshin: koll, grafiato, fino, sistem hidroizolimi dhe termoizolimi, bojërat “PintoColor” dhe produktin e polisterolit “Termax”.

Me zgjerimin e veprimtarise tregetare, “deKoll” kerkon te zgjeroje organigramen nje

 Specialist Logjistike
Detyrat/Pergjegjësitë

1-Informim I perditshem me situaten e e transportit te porosive.
2-Menaxhimi I maredhenieve dhe komunikimit midis sektorit te Transportit dhe Departamentin e shitjeve per dergimin dhe dorezimin e porosive tek klienti .
3-Sistemimi I databazes se produkteve per shperndarje ne cdo dyqan.
4-Ndjekja e rezervimit te produkteve .
5-Rakordimi I llogarive te klienteve .

Kualifikime dhe Kerkesa per Vendin e Punes
1-Te kete perfunduar arsimin e larte.
2-Te kete aftesi per te punuar ne grup.
3-Te kete njohuri te mira te gjuhes Angleze (njohja e nje gjuhe tjeter perpos gjuhes angleze perben avantazh).
4-Eksperience duke filluar nga dy vite( kane perparesi personat qe kane punuar ne nje kompani te ngjashme).
5-Person energjik, me iniciative dhe I pergjegjshem .
6-Te kete njohuri ne perdorimin e programeve baze kompjuterike.

Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv e tyre ne adresesen: hr@brunes.al ose ne info@dekoll.al

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.