Specialist Marangoz / Ndihmes Specialist Marangoz

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 8, 2021
  • Applications 0
  • Views 62
Job Overview

AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit nëShqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet mëkonkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuarshumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ”MareaResort” (Kavajë), ”Tarraca e Ullijve” (Dhërmi), ”Plazhi i Gurtë” (Qeparo),”Bougainville Bay” (Sarandë) si edhe ”Meshtekna” Brezovice.  Kompania kërkon të zgjerojë stafin e saj ne pozicionin “Specialist / Ndihmes Specialist  marangoz”.

Kandidatet preferohen te kene eksperience te meparshme pune.

Mosha e kerkuar deri ne 50 vjeç.

Ofrohen kushte te mira pune dhe page e kenaqshme.  Te interesuarit te kontaktojne ne nr tone te kontaktit: 068 40 52 085 . Email: hr@agikons.com.
Adresa: Blloku Rezidencial “Kodra e Diellit”, Selite, Tirane.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.