Specialist Marangoz

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 6, 2021
  • Applications 0
  • Views 28
Job Overview

AGIKONS Sh.p.k., një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit, e angazhuar për përsosmëri dhe cilësi të lartë, në kuadër të zhvillimit të saj kërkon të punësojë:
1-  Specialist Marangoz.
2- Ndihmes Specialist Marangoz.

Preferohet te kete eksperience pune.
Ofrohen kushte shume te mira pune dhe page.

Paga është e negociueshme në varësi të përvojës së kandidatit. 
Aplikantët e interesuar mund të dërgojnë CV-të e tyre në adresën: hr@agikons.com    Cel: 0684052085

Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

Job Detail
  • Career LevelExecutive
  • Experience2 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.