Specialist Marketing & Design

Punajuaj
 • Post Date: January 3, 2022
 • Apply Before: June 4, 2022
 • Applications 0
 • Views 11
Job Overview

Big Market eshte ne kerkim te profilit Specialist Markting & Design me pofilin si me poshte:

 

Detyrat

 • Të zhvilloj materiale grafike per projektet/shërbimet, si edhe fushata specifike.
 • Të zhvilloj materiale elektronike si banera online, email marketing, grafika levizese,etj.
 • Të  mirëmbaj  prezencën e shoqërisë dhe projekteve në media sociale dhe platformat online, në të gjithë kanalet dixhitale.
 • Ti përgjigjet nevojave për asistencë të gjithë funksioneve, departamenteve në Shoqëri;
 • Komunikimi korrekt, me etike profesionale dhe miresjellje ndaj te gjithe punonjesve, klientëve, furnitorëve dhe palë të treta
 • Detyra të tjera për të cilat punonjësi ngarkohet sipas nevojave të eproreve;

Kualifikimet

 • Të jetë kreativ dhe multi-task;
 • Të jetë fleksibël, I komunikueshëm dhe të punoj i pavarur e në grup;
 • Te kete minimumi eksperience 6 mujore ne pozicione te ngjashme marketing dhe design.

Të interesuarit janë të lutur të dërgojnë CV-në në adresën elektronike: hr@bigalbgroup.al

Ju ftojmë të aplikoni dhe të bëheni pjesë e skuadrës sonë!
Ju faleminderit!

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderBoth
 • INDUSTRYDesigning
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.