Specialist Pllakash

Punajuaj
 • Post Date: January 12, 2022
 • Apply Before: May 13, 2022
 • Applications 0
 • Views 5
Job Overview

AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ”Marea Resort” (Kavajë), ”Tarraca e Ullijve” (Dhërmi), ”Plazhi i Gurtë” (Qeparo), ”Bougainville Bay” (Sarandë) si edhe ”Meshtekna” Brezovice.

Në kuadër të zhvillimit të saj kërkon të punësojë: Specialist Pllakash.

Kualifikimet

 • Të ketë eksperiencë pune.
 • Ofrohen kushte shumë të mira pune dhe page.

 

Aplikantët e interesuar mund të na kontaktojnë në numrin tonë të cel: 0684052085.

Adresa: Blloku Rezidencial “Kodra e Diellit”  A0/1, Selite, Tirane.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.