Specialist Project Collection

Punajuaj
 • Post Date: January 13, 2022
 • Apply Before: May 14, 2022
 • Applications 0
 • Views 2
Job Overview

Abissnet kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit, duke ofruar shërbime të internetit, telefonisë fikse dhe Televizionit për klientët e saj, në të gjithë territorin e Shqipërisë. Per fuqizimin e personelit dhe zhvillimin e njesive kerkojme te punesojme Specialist i Projektit Collection.

Detyrat

 • Zhvillon zgjidhje te personalizuara per kliente te ndryshem.
 • Pret klientet dhe i jep zgjidhje problemeve te tyre.
 • Realizon shitje dhe sjell kliente te rinj.

Kualifikimet

 • Te kete perfunduar arsimin e larte
 • Te kete aftesi te shkelqyera komunikimi.
 • Gjuhet e huaja perbejne avantazh.
 • Person energjik dhe me iniciative.
 • Eksperiencë në fushën e telekomunikacioneve, e preferueshme.

Nese mendoni se i permbushni kriteret e mesiperme mos nguroni te aplikoni me CV ne adresen e emailit: b.njerezore@abissnet.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.