Specialist Shitjesh Elektroshtepiake

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 16, 2021
 • Applications 0
 • Views 32
Job Overview

Kompania Globe nisi aktivitetin në fushën e tregtimit të pajisjeve elektroshtëpiake dhe elektronike në vitin 2002, me showroom-in e parë “Electrolux” në Tiranë. Hap pas hapi, ajo u konsolidua duke arritur të jetë një nga kompanitë lider në vend.

Në Globe ne jemi të përkushtuar për rritjen e biznesit tonë, duke zhvilluar  burimet tona njerëzore, për ti dhënë të gjithëve mundësinë të jenë pjesë e përbashkët e suksesit tonë. Ne ofrojmë mundësi që të shkëlqeni në një ekip të pasur me talente, ide, pikëpamje dhe eksperienca.

Pozicioni Vakant:Specialist Shitjesh ne Sektorin e produkteve te Elektronikes dhe Elektroshtepiakeve

Detyrat

 •  Menaxhon procesin e shitjeve direkte dhe punon maksimalisht per gjenerimin e klienteve te rinj.
 • Njeh ne menyre te shkelqyer te gjitha specifikat e produkteve te sektorit ku sherben.
 • Zhvillon zgjidhje te personalizuara per kliente te ndryshem.
 • Pret klientet duke I drejtuar dhe orientuar drejt produkteve te deshiruara.
 • Miremban sektorin e punes.

Kualifikimet

 • Te kete perfunduar arsimin e larte.
 • Te kete aftesi te shkelqyera komunikimi.
 • Te kete njohuri te mira te gjuhes Angleze (njohja e nje gjuhe tjeter perpos gjuhes angleze perben avantazh).
 • Eksperience ne nje kompani te ngjashme.
 • Person energjik, me iniciative dhe kembengules.
 • Te kete njohuri ne perdorimin e programeve baze kompjuterike.
 • Te kete aftesi per te punuar ne grup.
 • Te jete i disponueshem per te punuar me turne.

Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv e tyre ne adresat : Email : hr@globe.al

Whatsapp: 0676027237

Ose dorezoni Cv ne adresen : Rr”Kavajes”, Nd.124, H. 10, Kati 2

Mirepresim cdo kandidat qe ploteson kriteret e mesiperme . Globe nxit zhvillimin e Karrierave dhe promovon Talentet !

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.