Specialist Shitjesh Per Produktet Fresco

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 29, 2021
 • Applications 0
 • Views 8
Job Overview

Big market eshte ne kerkim te profilit si meposhte:

Specialist Shitjesh Per Produktet Fresco

 • Garanton porosi të vazhdueshme malli për punëtorët në magazinë që ata të realizojnë planin e faturimit.
 • Ka për detyrë të mbajë marrëdhënie të mira me klientët, të dijë çdo shqetësim të tyre në lidhje me magazinën dhe të kërkojë që të zgjidhen të gjitha duke u impenjuar vetë dhe duke informuar deri tek administratori.
 • Bën shpërndarjen në kohë të produkteve të reja apo promocionale sipas njoftimit paraprak nga blerësit duke përshtatur marketin me artikullin.
 • Mban përgjegjësi për skadencat e mallrave tek klienti deri në zhdëmtimin e skadencave për fajin e tij.

Aplikoni ne ; hr@bigalbgroup.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.