Specialist Shitjesh

Punajuaj
 • Post Date: January 3, 2022
 • Apply Before: May 4, 2022
 • Applications 0
 • Views 4
Job Overview

Specialist Shitjesh (Produktet FRESCO Tirana CASH & CARRY)

Detyrat

 • Garanton porosi të vazhdueshme malli për punëtorët në magazinë që ata të realizojnë planin e faturimit.
 • Ka për detyrë të mbajë marrëdhënie të mira me klientët, të dijë çdo shqetësim të tyre në lidhje me magazinën dhe të kërkojë që të zgjidhen të gjitha duke u impenjuar vetë dhe duke informuar deri tek administratori.
 • Bën shpërndarjen në kohë të produkteve të reja apo promocionale sipas njoftimit paraprak nga blerësit duke përshtatur marketin me artikullin.
 • Mban përgjegjësi për skadencat e mallrave tek klienti deri në zhdëmtimin e skadencave për fajin e tij.

 

Të interesuarit janë të lutur të dërgojnë CV-në në adresën elektronike: hr@bigalbgroup.al

Ju ftojmë të aplikoni dhe të bëheni pjesë e skuadrës sonë!
Ju faleminderit!

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYFinance
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.