Specialist Suvatimesh & Fino.

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 29, 2021
  • Applications 0
  • Views 1
Job Overview
AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ”Marea Resort” (Kavajë), ”Tarraca e Ullijve” (Dhërmi), ”Plazhi i Gurtë” (Qeparo), ”Bougainville Bay” (Sarandë) si edhe ”Meshtekna” Brezovice.  Kompania kerkon te punesoje : Specialist Suvatimesh & Fino.

Kriteret :
Preferohet te kete eksperience te meparshme pune.
Ofrohen kushte shume te mira pune dhe page.

Adresa: Blloku Rezidencial “Kodra e Diellit” A0/1, Selite, Tirane.

Email: hr@agikons.com
Kontakt: 068 40 52 085 


Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.