Specialist Tapicerie

Punajuaj
  • Post Date: January 11, 2022
  • Apply Before: May 12, 2022
  • Applications 0
  • Views 3
Job Overview

AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ”Marea Resort” (Kavajë), ”Tarraca e Ullijve” (Dhërmi), ”Plazhi i Gurtë” (Qeparo), ”Bougainville Bay” (Sarandë) si edhe ”Meshtekna” Brezovice.

Kompania po kërkon të zgjerojë stafin e saj, në pozicionin: Tapicier.

Kandidati duhet të ketë eksperienca të mëparshme pune.
Ofrohen kushte shumë të mira pune dhe page.

Aplikantët e interesuar mund të dërgojnë CV në adresën tonë të email: hr@agikons.com ose të na kontaktojnë në numrin tonë cel: 0684052085.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.