Specialist Trading

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 8, 2021
  • Applications 0
  • Views 36
Job Overview

Ener Trade sh.p.k ushtron aktivitetin ne fushen e Tregetimit dhe Furnizimit te energjise elektrike brenda dhe jashte territorit te Republikes se Shqiperise.
Kompani kerkon te punesoje :
Specialist/e Junior
Pjese e Departamentit te Sherbimeve te Tregut dhe Operacioneve.

Detyrat

Detyrat / pergjegjesite:
– Ndjek dhe monitoron kerkesat e tregun energjitik ne shqiperi dhe rajon
– Pergatit raporte ditore mbi zhvillimin e tregut te energjise
– Ndjek maredheniet me partneret vendas dhe te huaj ne kerkesen /oferten per energji elektrike
– Ndjek ne menyre periodike/ ditore , zbatimin e kontratave te energjise me partneret dhe klienet vendas dhe te huaj
– Skedulon periodikisht / cdo dite te gjitha transaksionet e energjise te kompanise me partneret dhe klientet ne sistemet respektive.
– Ndjek rakordimin periodik / cdo dite te transaksioneve te energjise me klientet dhe partneret .
– Pergatit raporte te transaksioneve te kryera energjise/ ditore e mujore
– Detyra te tjera qe mund ti ngarkohen nga eproret .

Kualifikimet

Kualifikime/kerkesa
– Te kete mbaruar aresimin e larte ne deget: Ekonomi Finance/ Administrim Biznes/ Ekonomi Informatike
– Njohuri shume te mira te gjuhes Angleze (gjuhet e tjera – te preferueshme)
– Aftesi te mira analitike
– Njohuri shume te mira te perdorimit te kompj. dhe programeve baze te tij.
– Te jete person korrekt, I organizuar dhe I orientuar ne zbatimin e detyrave sakte dhe ne afat.
– Te kete aftesi te mira komunikime dhe pune ne grup.
– Eksperienca e mepareshme nuk eshte e domosdoshme

 

Ofrohet:
Page e kenaqeshme
Kushte komode pune
Kontrate pune full – time
Mundesi rritje profesionale

Kandidatet qe plotesojne kriteret e mesiperme jane te lutur te dergojne CV-te ne adresen email- it hr@promarketingal.com duke specifikuar pozicionin e punes per te cilin aplikojne.Do te kontaktohen per interviste vetem kandidatet e perzgjedhur.
Intervistat do te zhvillohen prane zyrave te Gjonaj Group Holdings. Adresa: Rruga e Elbasanit Godina Park Gate Kati i I

Nr Cel: 0684016349

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYFinance
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.